Real Madrid on jalkapallon ikuinen symboli faneiden silmissä

La Ligan 20. kierroksella Real Madrid voitti kotonaan Sevilla FC 2-1: n, ylittäen Barcelonan 3 pisteellä päästäkseen kärkipaikkaan. Real Madridin kaksi maalia teki Casimiro, taka vyötäröpelaaja, jonka pelipaidat jalkapallo umero muisti yhtäkkiä yleisön keskuudessa. Ei ollut hyvää hyökkääjää maaliin. Emme odottaneet Real Madridin keskikenttäpelaajien tekevän maalin kahdesti. Real Madrid on todella vahva joukkue.

Tällä kaudella joukkue on Zinedine Zidanen ohjauksessa edistynyt huomattavasti, ja Real Madrid pelipaita on jälleen kerran monien faneiden haluttu. Vaikka kesällä rekrytoitu Karsten vaara ei onnistunut tuomaan lisää voittoja joukkueelle, vanha pelaaja piti silti kunnian ja työskenteli ahkerasti. Real Madrid on jalkapallosymbolitiimi faneiden sydämessä ikuisesti. Se perii ihmisten asenteen ja hengen elämään.

Muutaman päivän kuluttua Espanjan Super Cupin finaali on tulossa. Fanit odottavat Real Madridin voittoa Atletico Madridista. Karim Benzema on ollut tällä kertaa penkillä, joten hän on ehdottomasti aloittelija finaalipäivänä. Ihana peli on alkamassa, ja fanit odottavat sitä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *