Jalkapallo perii eräänlaisen elämähengen

Kaikkien mielessä on suuri sankari. Kobe Bryantin kuolema saa fanit ympäri maailmaa tuntemaan sydäntä. Hänen lähtöään tekee nro 24 pelipaidat jalkapallo matkamuistoksi ikuisesti. Koripallo Kobe Bryant on aina ollut uskollinen Los Angeles -järville, kun taas jalkapallo Lionel Messi on aina ollut uskollinen Barcelonaan. Barcelona on kuin toinen Lionel Messin koti, ja hän on halukas pitämään sen.

Barcelona voitti Club Deportivo Legan é 5-0: n kuninkaan cupin loppuottelussa. Lionel Messi teki hienoa työtä. Hän teki kaksi maalia ja auttoi joukkuetovereitaansa voittamaan kolme. Nykyinen Lionel Messi -päivitys on sama kuin alkuperäinen Ronaldinho, ja perii seuraavan jalkapallon sukupolven hengen. Lionel Messi on halukas kasvattamaan uusien pelaajien kasvua ja antamaan heidän pitää kunniataju Barcelona pelipaita. Barcelonan jalkapallohenkeä varten hiljainen Lionel Messi on halunnut jakaa jalkapallon salaisuudet joukkuetovereidensa kanssa.

Lionel Messi on todellinen ainoa jalkapallopoika. Hän on 80- ja 90-luvun jälkeinen jalkapallogenio. Hänellä ei ole paljon kieltä ja show show, keskittyä enemmän hauskaa jalkapalloa. Lionel Messi ei muuttanut jalkapalloa eräänlaiseksi kaupallistamiseksi, mutta rohkaisi jalkapallohengen olemassaoloa elämässämme, mikä voi tehdä meistä energisempiä kohtaamaan elämän vaikeudet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *