Manchester City teki maalin 0-2 puhdasta arkkia Tottenham Hotspurilta

Pelin jälleen menettäneen Manchester Cityn edessä valmentaja Pep Guardiola oli avuton. Molempien joukkueiden tietojen perusteella Manchester City on selvästi parempi kuin Tottenham Hotspur kaikissa suhteissa, mutta lopulta he hävisivät Tottenham Hotspur0-2: lle. Pep Guardiola ja Jos é Mourinho ovat kaksi täysin erilaista tyylijärjestelmävalmentajaa. Pep Guardiola -järjestelmänä on hallita pallon hallinnanopeutta, kun taas Jos é Mourinho on puolustava vastahyökkäys. Joten on vaikea avata pisteytystilaa, kun hyökkäävä pääjoukkue tapaa puolustuspelin.

Viime kerralla Liverpoolin jalkapalloseura tapasi Tottenham Hotspuria, se myös taisteli pitkän taistelun. J ü rgen klopp käytti monia muutoksia kukistaakseen Tottenham Hotspur 1-0 strategisella tavalla Jos é Mourinho. Pep Guardiolan muuttumaton strategia on katkennut. Mitä hänen pitäisi tehdä seuraavaksi? Pelin epäonnistuminen tekee mustassa pelipaidat jalkapallo pelaavat surulliset poistumaan kentältä, he miettivät pelin epäonnistumisen syitä.

Manchester City: n epäonnistuminen tässä pelissä ei myöskään voi täysin saavuttaa Liverpoolin jalkapalloseuran pisteet. Talvella uusi Tottenham Hotspurin rekrytointi Steven bergwijn voitti joukkueen ensimmäisen maalin. Hän näyttää todella houkuttelevalta Tottenham Hotspur pelipaita. Tottenham Hotspur on toipunut hiukan sen jälkeen, kun Jos é Mourinho valmensi. Tottenham Hotspur -joukkue ei kuitenkaan ole täydellinen keskikenttäpelaaja Christian Eriksenin lähdön vuoksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *