Thomas m ü ller, joka tekee kolme palloa yhdessä pelissä

Puoliaikaa myöhemmin Philippe Coutinhon suorituskykyä FC Bayern m ü nchenissä ei ole parannettu huomattavasti. Hän auttaa enimmäkseen joukkuetovereita tai varajäseniä. Barcelonan uusi valmentaja ehdotti taistelua Philippe Coutinhon paluusta joukkueeseen astuessaan virkaan, mutta viime aikoina monet asiat ovat viivästyneet, koska Barcelonan vanhemmat sisäiset johtajat ja Lionel Messi ovat eri mieltä.

FC Bayern voitti 1899 Hoffenheim 4-3: n Saksan Cupin 1/8-finaalissa. Robert Lewandowski teki vielä kaksi maalia tässä pelissä ja 35 maalia 29 pelissä tällä kaudella, ja siitä tuli Cristiano Ronaldon suurin kilpailullinen tavoite. Robert Lewandowski, 30, on edelleen niin nuorekas Bayern München pelipaita. Voiko hän Golden Boot -voittaja tällä kaudella?

Thomas m ü ller, joka ei ole pelannut vakavasti pitkään aikaan, teki kolme mahdollisuutta tässä pelissä. Thomas m ülerin silmissä ylösnousemuksen energian jälkeen kaikki yleisön fanit huusivat nro 25 pelipaidat jalkapallo. Thomas m ü ller on valinnut tämän joukkueen FC Bayern m ü nchen -nuorisokoulutuksesta lähtien, ja hän haluaa edelleen pysyä tässä joukkueessa yli 10 vuotta. 2010-2014 on uransa kunniakkain ajanjakso. Voiko hän luoda paremman suorituskyvyn vuonna 2020?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *