Ajax Amsterdamin keskikenttäpelaaja, jota ei otettu huomioon viime vuonna

Chelsea ei saanut pelaajia kesällä viime vuoden taloudellisten ongelmien takia, joten Frank Lampard joutui kouluttamaan uusia pelaajia hitaasti Chelsean nuorisokoulutuksesta. Puoli vuotta on kulunut. Chelsean ennätys ei ole kovin vakaa, mutta heidän jokainen peli on eräänlainen kokemus ja juokseminen. Jos joukkue haluaa olla vahva, se ei voi vain odottaa pelaajien kasvua, vaan myös esitellä erinomaisia ​​pelaajia joukkueen parantamiseksi. vahvuus.

Frank Lampard on viettänyt puoli vuotta ohjaamalla ja ymmärtämässä Chelsean pelaajia selvittääkseen, millaisista pelaajista joukkueella puuttuu. Joten Frank Lampardin ensimmäinen siirto oli allekirjoittaa Ajax Amsterdamin keskikenttäpelaaja Hakim ziyech. Kuitenkin vielä keskustellaan siitä, haluaako Hakim ziyech laittaa Chelsea pelipaita taistelemaan uuden joukkueen puolesta. Hakim ziyech on ollut avainasemassa Ajax Amsterdamin kilpailussa viime vuosina, ja he pääsivat viime vuonna Mestarien liigan välieriin.

Frank Lampard on seurannut Hakim ziyechiä pitkään. Hän pitää keskikenttäpelaajasta, jolla on vahva sopeutumiskyky. Keskikenttä voidaan sanoa olevan joukkueen ydin, joten se tarvitsee älykkäämmän pelaajan hallitakseen. Viime kesänä nuorempia Frenkie de Jongia ja Matthijs de Ligtia arvostettiin enemmän ylimmän joukkueen rekrytoinnissa, mikä antoi Chelsealle enemmän aikaa odottaa erinomaisen pelaajan liittymistä. Fanit toivovat, että Hakim ziyech voi liittyä Chelsean joukkueeseen, koska tämä pelipaidat jalkapallo voi tuoda hänelle enemmän kunnia- ja kykymahdollisuuksia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *