Cristiano Ronaldon kiertovaiheessa Juventus voitti pelin

Cristiano Ronaldon kiertovaiheessa Paulo dybala johti joukkueen 2-0 voittoon Brescia Calcion. Koska Inter Milan epäonnistui kahdessa peräkkäisessä pelissä, Juventus sijoittui jälleen Serie A: n ensimmäiselle sijalle. Vaikka Inter Milan on menestynyt hyvin tällä kaudella, Juventusta ei ole helppo voittaa.

Cristiano Ronaldon pelimaisemaa ei ole, eikä monet fanit hurraa. Cristiano Ronaldolla on joukko uskollisia faneja. Riippumatta siitä, mitä pelipaidat jalkapallo Cristiano Ronaldoa käyttää, he tukevat aina Cristiano Ronaldoa. Paulo dybala on ollut liikkeellä viime aikoina. Hän tykkää Juventus pelipaita niin paljon, mutta miksi klubi haluaa aina myydä hänet.

Ehkä Juventuksen nykyisessä tilanteessa Cristiano Ronaldo ja Paulo dybala eivät voi olla samassa joukkueessa. Juventuksessa tärkeintä on Cristiano Ronaldon tuomia kaupallisia etuja, kun taas uskolliset Juventus-fanit keskittyvät Paulo dybalan kykyyn ja vastuuseen faneille. Talvi-ikkuna on ohi, ja kesällä rekrytointi alkaa pian. Odotamme innolla Juventuksen historiallista kehitystä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *