Mikä olisi Atletico Madridin puolustusjärjestelmän ja Lionel Messin seuraus

Masennuksen jälkeen Atletico Madrid palasi lopulta elämäänsä, lyömällä Liverpoolia 0-1 Mestarien liigan ja Villarrealin 3-1 La Ligan 25. kierroksella. Atletico Madridin ennätys on yleensä alku erinomaisista pisteet, keskiosa on synkkä, ja lopulta alkoi vahvoja hyökkääviä pisteitä. Atletico Madrid on ainutlaatuinen joukkue Espanjan jalkapallomaailmassa, joten monet outot ihmiset pitävät heidän pelipaidat jalkapallo aina.

Atletico Madrid on puolustava jalkapallojoukkue, jolla on hyvin vähän palloa hallussaan monissa tapauksissa. On etuja ja haittoja. Atletico Madridin pisteet eivät saavuta suurta aukkoa monta kertaa. Kerran sanottiin, että Atletico Madridin järjestelmä olisi täydellinen, jos se vastaa Lionel Messiä. Fanit kuvittelevat Lionel Messin pukeutuneena Atlético Madrid pelipaita. Hän vie pallon vain eteenpäin maalin tekemiseksi, ja joukkuetoverinsa puolustavat vastustajansa hyökkäystä tasaisesti.

Joe ã o f é LIX, jonka rekrytoi Atletico Madrid viime kesänä, on myös loukkaava pelaaja, mutta hänestä tuntuu, että hän on Simoneen ohjauksessa muuttanut asteittain tyyliään. Paljon hyviä Atletico Madrid -pelaajia tuntuu menettäneen kykynsä liittyessään muihin joukkueisiin. Siksi on parempi kehittää omaa hyökkäämiskykyään, kuten Lionel Messi, ja liittyä sitten Atletico Madrid -puolustusjärjestelmäjoukkueeseen parantaakseen Atletico Madridin pallonhallintaprosenttia uudelle korkeudelle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *