Viime vuosina valmentajalta Barcelona puuttuu strategista tutkimusta

Lionel Messi pelipaita on suosikki kaikkien mielessä. Jokaisen pelin jälkeen vastustajat pyytävät vaihtamaan pelipaidat jalkapallo Lionel Messi kanssa. Jotkut heistä ovat Lionel Messin ihailua lapsistaan, ja osa heistä on pelaajien ihailua Lionel Messiin. Yleisö katsoi, kuinka Lionel Messi riisui Barcelona pelipaita ja vaihtoi Napoli-pelaajien kanssa. Vaikka hän piirsi, hän oli huolissaan seuraavasta pelistä.

Lionel Messi on väsynyt ennemmin tai myöhemmin, jos hän pelaa enemmän. Hän voi käyttää vain kaikki voimansa saadakseen Barcelonan vetoa 1-1 Napolin kanssa. Miksi jokainen Barcelona-valmentaja luottaa Lionel Messiin sen sijaan, että päättäisi valmentaa joukkueen pelaajia. Pelin voittamiseksi Gerard piqu é loukkaantui ja Arturo Vidal lähetettiin protestoimaan.

Uuden valmentajan uudistuksen jälkeen Barcelonan hallussapitoaste on noussut, mutta maalien määrä ei ole parantunut paljon. Koko peli alas, Barcelona pelaajat hallitakseen palloa parantaakseen pelaajien väsynyt kuolemaan. Keskikenttäpelaajien avuttomuus johti Lionel Messiin juoksemaan koko kenttä kuljettamaan selektiivisesti pallon joukkuetovereilleen ja ampumaan. Nyt kaikki vastustajat tietävät Barcelonan järjestelmän ja puolustavat kaikki Lionel Messin ohi ja hyökkäävät. Tällaisessa tilanteessa etkö valmentaja voi muuttaa strategista tapaa pelata?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *