Dele alli keskeytettiin väärinkäytöksistä

Viimeisimmässä Mestarien liigan kakkosjärjestyksessä ollut Tottenham Hotspur on tehnyt liikaa virheitä tällä kaudella. Harry Kane ja 손 흥 민 eivät pystyneet pelaamaan vammojen vuoksi, ja Dele alli kiellettiin väärän käyttäytymisen vuoksi. Dele alli on aina käyttäytynyt huonosti näissä peleissä ja tottelematta valmentajan järjestelyjä. Viimeisessä Mestarien liigan ottelussa Dele alli korvattiin pelaajalla, eikä hän ollut vakuuttunut menemästä suoraan penkkiin. Yleisö katseli Dele Allia Tottenham Hotspur pelipaita ja olivat pettyneitä häneen.

Tottenham Hotspur on tullut tähän pisteeseen, tärkeintä on, että pelaajat eivät ole yhtenäisiä. Ajattele Christian Erikseniä keskikenttäpelaajana, joka on jo kauan nähnyt pelaajien väliset ristiriidat. Joten vaikka Christian Eriksen piti valkoisesta pelipaidat jalkapallo, hän päätti poistua joukkueesta. Tällaisessa joukkueessa jalkapallon pelaaminen ei voi koskaan tuntea onnen merkitystä.

Kun Premier League-pelaajat jäävät eläkkeelle 80 vuotta myöhemmin, jalkapalloseurojen ilmeinen vahvuus on heikentynyt. Manchester United ja Arsenal hylättiin molemmat tämän vuoden Mestarien liigasta. Chelsea ja Liverpool menettivät molemmat kilpailijoitaan. Mestarien liigan stadionilla voi tapahtua uusia muutoksia, ei Premier League -joukkueessa voittamassa mestaruutta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *