Koska fanit rakastavat Arsenal F.C.: tä, valitse aika odottaa

Arsenal F.C. on voittanut kolme peliä peräkkäin ja joukkue yrittää päästä seuraavaan Mestarien liigaan. Vaikka Arsenal F.C. sillä ei ollut hyvää ennätystä Premier League -sarjassa, se pääsi kahdeksalle viimeiselle sijalle FA Cupissa. Arsenal F.C. on edelleen lyömätön 44 Premier League -pelissä, joten yleisön sydämessä Arsenal F.C. on yksi Premier League -sarjan vahvimmista joukkueista.

Vaikka nykyinen arsenaali F.C. sillä ei ole ARS è ne Wenger -kauden loistavia saavutuksia, yleisö muistaa aina tämän pelipaidat jalkapallo historiallisen tallenteen. Miksi toimittajat, kuten Arsenal pelipaita? He vastaavat aina luottavaisesti: koska he pitivät siitä, he pitävät siitä aina. Joten odotamme kaikki hetkeä, jolloin Arsenal F.C. joukkue palaa voittoon. Ehkä kestää pitkään, mutta Arsenal F.C. on syytä odottaa.

Pierre Emerick Aubameyang on erittäin ainutlaatuinen Arsenal F.C. pelaajille. Kahden vuoden vaikeimpana aikana hän päätti jäädä voittamaan pienen kunnian joukkueelle. Ehkä Pierre Emerick Aubameyang ei ole Arsenal F.C: n paras pelaaja, mutta hän on uskollisin pelaaja, joka taistelee joukkueen puolesta. Toivotaan, että Pierre Emerick Aubameyang pysyy Arsenal F.C. tämän kesän jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *