Pelaajan, joka haluaa muuttaa Barcelonaan, on mietittävä sitä ennen päätöksentekoa

Epidemian takia Serie A League on lykännyt useita viime otteluita. Internazionale Milano ja Juventus ovat olleet kireässä tilanteessa, kun molemmat joukkueet kilpailevat pöydän kärjestä. Cristiano Ronaldo kärsi vastustajansa maalin viimeisessä pelissä, joten nyt hän haluaa laittaa Juventus pelipaita ja pelata uuden pelin.

Tänä aikana, kun pelata on mahdotonta, joukkueet alkavat tutkia parhaita pelaajia. Internazionale Milanon pelaaja Lautaro mart í Nez on aina ollut erittäin suosittu Barcelonassa, ja hänen yhteistyö Lionel Messin kanssa Argentiinan maajoukkueen ottelussa on myös erittäin hiljaista. Lautaro mart í Nezin ihailu Lionel Messiin on tunnettu jalkapallomaailmassa. Viime vuonna järjestetyissä Inter Milan- ja Barcelona-kisoissa lautaro mart í Nez ja Lionel Messi vaihtoivat pelipaidat jalkapallo.

Antoine Griezmannin esityksen ja tilanteen jälkeen Barcelonassa yleisö koki, että lautaro mart í Nez oli vakavasti pohtinut, noudattaako hän Barcelona-järjestelmää. On helppo siirtyä toiseen joukkueeseen, mutta on vaikea palata takaisin. Barcelonan ei ole helppoa rekrytoida pelaajia viime vuosina. Philippe Coutinho on tullut korvaaja. Antoine Griezmann kääntyi laita-alueelta keskikenttäpelaajaksi. Ousmane demb é L é on loukkaantunut pitkään ja epäonnistunut pelaamaan joukkuetta. Onko Barcelona tiedä tarpeeksi pelaajista vai onko sillä tiukka hallintajärjestelmä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *