Sergio Ag ü ero puuttuu Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon kunniamerkeistä

Vuoden 2020 Premier League -sarjan paras pelaaja on Sergio Ag ü ero, joka teki kuusi maalia kolmessa ottelussa Manchester Cityssä. Kun Agüero pelipaita on aina ollut kokoelma monille faneille ja edustaa Manchester Cityn ja Argentiinan henkeä. Sergio Ag ü ero: n Manchester City pelipaita on nro 10, kun taas Argentiinan nro 19, mikä osoittaa hänen ihailuaan Lionel Messiä kohtaan.

Sergio Ag ü ero ei ole kovin hyvä pelaaja monien palkinnoista välittävien ihmisten silmissä. Koska Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon aikakaudella he käyttävät liian monia kunnianosoituksia, joten näette, että kuppi edustaa kaikkia voimia. Sergio Ag ü ero on oikeastaan ​​hyvin samanlainen kuin Lionel Messi, joten he ovat myös parhaita ystäviä. Sergio Ag ü ero ei välittänyt palkinnoista tai henkilökohtaisista kunnianosoituksista, kun taas Lionel Messi työnnettiin kilpailuun niistä palkinnoista, koska hän oli liian hyvä.

Kun ne koskevat Sergio Ag ü eroa ja Lionel Messiä, ne ovat myös hyvin samankaltaisia. Vaikka molemmat eivät ole korkeita, heillä on vahva fysiikka ja ainutlaatuinen ammuntataito. Sergio Ag ü ero: lla ei ole paljon teknisiä taitoja. Hän kiinnittää huomiota nopeasti ampumiseen, joten joskus edes maalivahti ei tunne häntä hyvin. Lionel Messin jalkapallo on enemmän kuin kyky. Hänen pelaamisensa voi saada yleisön tuntemaan uskomattoman jalkapallomaailman.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *