Liverpoolin jalkapalloseura hävisi kahdesti Atlético de Madridille Mestarien liigassa

Jürgen Klopp ei oppinut Mestarien liigan 1/8 ensimmäisen kierroksen kokemuksista. Joukkueen pallon hallussapitoaste oli edelleen 71,1%, mutta hävisi Atlético de Madridille. Liverpoolin jalkapalloseuran tappio osoitti jälleen kerran, ettei Atlético de Madrid voittanut sattumalta. Voidaan vain sanoa, että Diego Simeone -puolustustaktiikat todella rajoittivat Liverpoolin jalkapalloseuran hyökkäysstrategiaa. Atlético de Madridin puolustustaktiikasta on tullut erilainen joukkuetyyli Mestarien liigassa.

Vaikka Atlético de Madrid taistelee poissa kotoa, Atlético Madrid pelipaita pukeutuvat fanit miehittävät kolmanneksen yleisön paikoista. Kahden joukkueen välinen ottelu edustaa myös Premier League ja La Liga -kilpailua, joten La Ligan fanit ovat hulluja jalkapalloa. Liverpoolin jalkapalloseuran maalivahtialisson ansaitsee voittavansa FIFA: n vuoden parhaan maalivahdin. Ilman vartijaansa Liverpool Football Club sai kolme maalia kerralla.

Diego Simeone on tunnettu strateginen valmentaja, joka on tarkempi kenttäpelaajien edessä. Diego Simeone korvasi Diego Costan ajoissa tässä pelissä ja sai Marcos Llorenten vaihtamaan tilalle kaksi tärkeätä maalia. Liverpoolin jalkapalloseura eliminoitiin ylitöistä, ja heidän pelipaidat jalkapallo eivät voineet mestaruuden uudelleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *