Manchester Unitedin asema palkattujen jatkuvasti palkattujen pelaajien vuoksi

Manchester United viime vuonna julkisti usein menneitä loistavia hetkiä, jopa vetosi eläkkeellä olleet pelaajat pelaamaan kesän rekrytoinnin aikana. Manchester United pelipaita korvausversio on tarkoitettu myös diskantin 20-vuotisjuhlan muistoksi, mutta punainen pelipaidat jalkapallo ei silti onnistunut tuomaan joukkueelle. Manchester Unitedin on vaikea päästä Mestarien liigaan nyt. He voivat taistella vain UEFA Cupissa.

Manchester United on myynyt tai lainannut korkeasti palkattuja pelaajia kesämuutonsa jälkeen, jättäen Paul Pogban ja David de GEA: n veteraanipelaajiksi. Paul Pogba ei tiedä miksi. Häntä ei ole nähty pitkään aikaan. Edellisessä rekrytoinnissa olevien epätyydyttävien pelaajien takia Manchester United on varovaisempi seuraavassa rekrytoinnissa.

Manchester United etsii nyt oikeita pelaajia, ei kalliita. Ehkä vuosien epäonnistuneen rekrytoinnin jälkeen Manchester United on tullut näkemään ero järjestelmien välillä. Joten talvella rekrytoinnissa Manchester Unitedin epäröivä asenne huomasi useita erinomaisia ​​pelaajia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *