Frank Lampard on voittanut monia uusia pelaajia Chelsealle

Chelsea siitä lähtien, kun Frank Lampardista tuli valmentaja, vaikka ennätys on pysynyt tasaisena, mutta monet pelaajat haluavat käyttää Chelsea pelipaita liittyäkseen. Edellisen valmentajan Maurizio sarrin toimikauden aikana monet pelaajat päättivät poistua joukkueesta. Myöhemmin joukkueen ennätys oli erittäin heikko, ja epätyydyttävän hallinnan olosuhteissa valmentaja Maurizio sarri erotettiin joukkueesta suoraan.

Maurizio sarri on kuuluisa rakkaudestaan ​​käyttää vanhoja pelaajia, ja Juventuksessa se on sama strategia. Frank Lampardin valmennus on syyttänyt Chelsean uusien pelaajien uusia mahdollisuuksia, joten viime vuoden nuori pelaaja, J é R é Mie Boga, on halukas asettamaan sinisen pelipaidat jalkapallo. Aluksi J é R é Mie Boga päätti muuttaa, koska joukkue ei voinut käyttää sitä uudelleen. Nyt hän on esiintynyt erittäin hyvin muissa joukkueissa. J é R é Mie Boga on halukas palaamaan takaisin Chelseaan, ja myös valmentaja Frank Lampard on erittäin onnellinen.

Frank Lampard on johtanut joukko uusia pelaajia kasvamaan nopeasti tällä kaudella. Jos jotkut erinomaiset pelaajat osallistuvat, Chelsealla on paljon toiveita nuorentua. On kulunut yhdeksän vuotta viimeisimmästä Mestarien liigasta. Jos Frank Lampard on varma pelaajista, jotka hän on tuonut tänä kesänä, ehkä seuraava on uusi bluesin 10-vuotinen voitto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *