Valitse eri tulokset eri joukkueille

Pelaajien menestys edustaa joukkueen voittoa. Kun pelaajat menettävät voimansa, joukkue hylkää heidät. Fanit ja joukkuetoverit kritisoivat viime vuonna Manchester United -pelaajia Romelu Lukakua ja Alexis s n nchezia korkeista palkoistaan ​​ja kyvyistään. Joukkuetoverit myös epäreilun palkan takia kenttä ei tee yhteistyötä heidän kuljettaessaan, mikä johtaa joukkueen suorituskyvyn heikentymiseen.

Erilaisten ongelmien edessä Romelu Lukaku päätti lopulta lähteä Manchester United pelipaita ja liittyä Inter Milaniin alennetulla palkalla. Manchester United lainasi Alexis s á nchez: tä myös Inter Milanille vuodeksi korkean palkansa vuoksi. Inter Milan pelipaita päällään Romelu Lukaku sai valmentajansa ja joukkuetovereidensa avun ja palasi pelaajien alkuperäiseen vahvuuteen. Alexis s á nchez ei pelannut muutaman kerran vammojen ja puhkeamisen takia.

Nyt Romelu Lukaku on jälleen edessään Manchester Unitedin ja päättänyt päästää irti. Poistuessaan Romelu Lukaku vihasi edelleen Manchester Unitedia hänen pelleilystä. Mutta nyt onnistunut Romelu Lukaku kiittää Manchester Unitediä sen armottomuudesta. Siirto voi olla uusi lähtökohta menestykselle, mutta joskus on väärä valinta pudota ammattiportaiden pohjalle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *