Pelaajat eivät tukeneet Barcelonan palkkaleikkausta koskevaa pyyntöä

Barcelona vaatii 70 prosentin palkkaleikkausta, eikä ole selvää, minkälaisen mentaliteetin se pelaajille tuo. Real Madrid ei pyytänyt pelaajia vähentämään palkkojaan, mikä oli sama kuin palkkasopimus rauhan aikana. Barcelona pelipaita ja Real Madrid pelipaita ovat aina olleet fanien suosikkeja, ja heidän joukkueensa kulttuuri on vaikuttanut monien ihmisten jalkapalloilun hengessä. Tämän tapauksen jälkeen emme tiedä, tarkastelemmeko Barcelonaa toisin.

Pelaajat, jotka kaikki vastustavat sitä, eivät tue Barcelonan palkkaleikkausta. Lionel Messi on joukkueen eniten maksettu pelaaja, eikä hänellä ole välitöntä vastausta. Serie A on myös tullut pyytämään pelaajia vähentämään palkkojaan, seuro ei ole vielä tarkalleen kuvannut minkälaista.

Keskeytyksenä suotuisin joukkue on Barcelona. Tuolloin Barcelonassa ei juuri ollut pelaajia Mestarien liigan pelaamiseksi. Punainen kortti he joko loukkaantui tai lähetti heidät pois. Joten Barcelonan nykyinen tilanne on erittäin huolestuttava faneille. He eivät tiedä millaisesta joukkueesta Barcelona tulee seuraavaksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *