Frank Lampard selvittää Chelsean pelaajien sopeutumisen edut uudelleen

Chelsean ennätys on ollut epävakaa tällä kaudella, mutta kokonaispistemäärä on edelleen neljännellä sijalla. Frank Lampard ei ole kuin kokeneet valmentajat. Hän on vain pelaaja, joka vain riisutti pelipaidat jalkapallo ja ylennettiin valmentajaksi. Joten kun Frank Lampard otti Chelsean haltuun, hän aloitti alkuperäisen strategisen mallin.

Frank Lampard ymmärtää kunkin pelaajan edut yksinkertaisesta strategiasta, mutta myös jokaisesta eri pelistä selvittääkseen, mitkä taktiikat sopivat paremmin joukkuepelaajille. Joten puoli kautta on kulunut. Jokaisesta pelistä Frank Lampard tietää tarkalleen, millaisista pelaajista joukkueella puuttuu. Chelsean pelistä Ajax Amsterdamin kanssa Frank Lampard löysi ihanteellisen pelaajansa Hakim ziyechin, joka oli myös halukas käyttämään Chelsea pelipaita.

Monien pelien jälkeen Chelsean nuoret pelaajat ovat kasvaneet nopeasti. Joten monien epäonnistuneiden pelien edessä Frank Lampard ei syyttänyt pelaajia ja jätti huomiotta monien epäilykset häntä kohtaan. Koska se on kasvava prosessi, Chelsea tarvitsee aikaa valita oikea asema ja strategia pelaajille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *