Real Madrid valmistautuu myös palkkaleikkaukseen

Jatkuvan epidemian kehittymisen myötä jalkapalloteollisuuden tehokkain pelaaja Real Madrid on myös alkanut suunnitella pelaajien ja työntekijöiden palkkojen alentamista. Ajattelin, että voisimme aloittaa ottelun huhtikuussa, mutta on vaikea aloittaa ottelu. Jos pelaajat voivat pelata, ilman yleisön osallistumista on peli ilman hauskaa. Kukaan ei katsellut peliä, klubi myös vähentää lippujen myyntiä, heillä on silti alijäämä.

Real Madridin lapsi osti Lasten pelipaidat seuratakseen epäjumalan peliä, mutta nyt hän voi katsoa sitä vain kotona. Hänen äitinsä valmisteli jalkapallo peliasut myös menemään Real Madridin live-peliin poikansa kanssa, jonka he olivat suunnitelleet monta vuotta sitten. Vaikka heidän suunnitelmansa on viivästynyt, toivomme, että kaikki yrittävät voittaa epidemian. Vain voittamalla epidemian he voivat toteuttaa pienen unelmansa.

Real Madrid on yksi seurat, jolla on eniten faneja maailmassa. Ne vaikuttavat sukupolvien jalkapallohenkiin. Klubin tukemiseksi ikuisesti, se tarvitsee omistajan ja henkilökunnan yhteisiä ponnisteluja, joten kaikki fanit toivovat, että Real Madrid pääsee sopimukseen henkilöstön kanssa palkasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *