Germ á n Burgosin vahvuudet täyttävät Diego Simeonen puolustusstrategia

Kukaan ei olisi voinut kuvitella, että komea maalivahti Atlético Madrid pelipaita palaa joukkueeseen ja siitä tulee 180 Jin-setä. Germ á n Burgos on nyt Atlético de Madridin apuvalmentaja. Hän on kokenut monia asioita elämässään, mutta lopulta hän valitsi jalkapalloon liittyvän työn. Germ á n Burgos on myös surkea pelaaja, joten on mielenkiintoista, että Diego Simeone ja hän voi valmentaa joukkuetta yhdessä.

Diego Simeone lähettää erotuomarin usein liiallisten tunteiden vuoksi pelissä. Tällä hetkellä vain Germ á n Burgos voi ohjata joukkuetta sen sijaan, ja hänen ohjauksellaan voi usein olla voittava rooli. Germ á n Burgos on henkilö, joka ottaa kuuluisuutta ja omaisuutta kevyesti, joten Atlético de Madridissa ihmiset ovat tuttuja Diego Simeonelle, mutta harvat tietävät Germ á n Burgosista. Myös Atlético de Madridilla on useita erinomaisia ​​maalivahtia johtuen Germ á n Burgosin liittymisestä. Diego Simeonen paras strategia on puolustava taito, ja välttämättömin puolustus on maalivahti, joka voi pitää viimeisen puolustuslinjan.

Germ á n Burgosin edellinen jalkapallo peliasut oli numero 13. Ihmiset, jotka voivat käyttää numeroa 13 Atlético de Madridissa, ovat kaikki upeita pelaajia. Germ á n Burgos kunnioittaa kaikkia tekemiään töitä. Hän työskenteli laulajana, siivoojana ja taisteli sairauksia vastaan. Germ á n Burgos on käynyt läpi paljon elämämatkoja, mikä tekee hänestä vähitellen vakaata. Verrattuna Diego Simeonen ylimielisyyteen pelaajat pitävät mieluummin Germ á n Burgosin persoonallisuutta ja konnotaatiota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *