Onko N’Golo Kanté paras tarjous, jonka Chelsea voi saada Philippe Coutinholta

Chelsea myi N’Golo Kantén, 29, hänen loukkaantumisensa vuoksi. Hänen selänsä oli kerran 100 miljoonaa euroa. Nyt joukkue voi ostaa hänet 70 miljoonalla eurolla. Vahinko on suurin este pelaajille ja suorin arvon devalvointi. Nyt Chelsea kääntyy Frank Lampardin sopeutumisen jälkeen nuoriin pelaajiin. Joten N’Golo Kantén kipu teki hänen mahdottomaksi laittaa Chelsea pelipaita.

Lähes vuoden ajanhallinnan jälkeen Frank Lampardin taktisen järjestelmän pelaajat on hiottu hyvin. Nyt Mateo Kova TCHI ć ja Jorginho ovat molemmat menossa hyvin takakeskikentällä, joten Frank Lampardin suurin tavoite on nyt puhdistaa pelaajat, jotka eivät sovellu järjestelmään. Tällä hetkellä Frank Lampardilla on hyvä käsitys joukkueen jokaisen pelaajan vahvuuksista, joten on aika korvata puuttuvat pelaajat.

Chelsealla on rajalliset varat, joten heidän on ensin myytävä pelaajansa ja sitten käytettävä niitä ostamaan oikeita pelaajia. Chelsea näki äskettäin, että Barcelonan Philippe Coutinho, N’Golo Kanté, oli suunnilleen saman arvoinen kuin hän, ja nyt he eivät vain tiedä ovatko nämä kaksi pelaajaa halukas vaihtamaan pelipaidat jalkapallo. N’Golo Kanté on juuri sitä, mitä Barcelona tarvitsee takaapäin, ja Frank Lampard on kiinnostunut myös Philippe Coutinhosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *