Minkä päätöksen Leroy Sané tekee Münchenin Bayernin uuden rekrytoinnin yhteydessä

Viime vuonna Münchenin Bayern luopui tarjouksestaan ​​Leroy Sanén loukkaantumisen vuoksi. Nyt kun Leroy Sané on palannut jalkoihinsa, Bayern München on jälleen tarjonnut apua, mutta hänen ei ole vielä saatu vastausta häneltä. Aikooko Leroy Sané edelleen käyttää Bayern München pelipaita? Tätä tulosta odottaa paljon faneja, tulos heijastaa myös suoraan millaista mentaliteettia hän on.

Leroy Sané liittyi Manchester Cityyn 4 vuodeksi. Valmentaja Pep Guardiola ohjasi heitä hyvin ja tuli joukkueen pääpelaajaksi. Vaikka Leroy Sanéllä on hyvät mahdollisuudet pelata Premier League -sarjassa, hän haluaa silti palata Münchenin Bayerniin Saksaan. Saksa on Leroy Sanén kotikaupunki. Se oli hänen unelma, kun hän oli nuori voidakseen käyttää tuota punaista pelipaidat jalkapallo ja taistella.

Viime vuonna liittyäkseen Münchenin Bayerniin Leroy Sanéllä oli jopa konflikti Manchester Cityn kanssa. Yllättäen se osoittautui niin. Joten taas Bayern Münchenin edessä, Leroy Sané on erittäin kiitollinen Manchester Citylle ystävällisyydestään viljelyssä. Valitettavasti Manchester City saattaa keskeyttää kaksi vuodenaikaa Mestarien liigassa. Muuten fanit toivovat edelleen, että Leroy Sané pysyy Manchester Cityssä, koska Manchester City on hänet ymmärtävä joukkue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *