Yleinen mielipide hyökkää taas Mesut Ö ZIL: iin

Arcenal F.C.: n palkkaleikkaus on antanut toisille mahdollisuuden surmata Ozilia, joka on ollut pitkään hiljaa. Vuoden 2018 maailmancupissa Saksan joukkue poistettiin ryhmäpelissä. Yleisö katsoi pelin epäonnistumisen Mesut Ö ZIL: lle. Mesut Ö ZIL ei voi taistella mediaa ja yleisöä vastaan ​​yksin, joten hän voi päättää ottaa vain die Saksa pelipaita -pelin eikä voi enää taistella maan puolesta.

Saatuaan maajoukkueen kohtelun epäoikeudenmukaisesti Mesut Ö ZIL ei odottanut joukkuetovereidensa syrjäytyvän klubista. Jalkapallo on joukkueurheilulaje, ja valmentajat ja joukkuetoverit ovat syrjäyttäneet Mesut Ö ZILin, joten hänen on vaikea saada hyviä suoritusmahdollisuuksia. Nähdessään, että kaikki ihmiset kohtelevat häntä näin, Mesut Ö ZIL: n mentaliteetti muuttuu hitaasti. Joka tapauksessa, se on ohi. Arsenal pelipaita saattaa olla Mesut Ö ZIL: n viimeinen jalkapallo-ura.

Arsenal F.C. hänellä ei ole erityisiä tunteita Mesut Ö ZILiin nähden, joten hänen kieltäytymisensä alentaa palkkaa on myös myönteinen. Kun monet ihmiset eivät usko häneen, en odottanut, että joukkue myös hylkäsi hänet. Mesut Ö ZIL on liikuttunut joutuessaan niin monen yleisen mielipiteen hyökkäyksiin. Monilla asioilla on kaksi puolta. Voiko kuolema Deutsche Fu di ballnationalmanschaft voittaa mestaruuden ilman Mesut Ö ZIL: n osallistumista vuonna 2018?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *