Ranska hyväksyi varovaisimman suunnitelman kilpailun peruuttamisesta

Ligue ilmoitti virallisesti pelin peruuttamisesta eikä aloita uutta kautta vasta syyskuussa. Koko maan terveyden vuoksi Ranska on hyväksynyt varovaisimman suunnitelman. Peli voidaan pelata uudelleen, ja selviytymismahdollisuudet eivät ole kovin korkeat. Kun pelaajat ovat saaneet tartunnan, se on tappiota maalle ja kansalaisille.

Kaikki uutiset kuulleet ranskalaiset fanit kannattivat kansallista politiikkaa. Jalkapallo on vain eräänlainen hauskaa kaikkien elämässä. Pelaajien ei pidä ottaa henkensä riskeihin kaikkien hauskanpitoa varten. Vaikka fanit kaipaavat jalkapallo peliasut, joissa he nauttivat pelaajiensa pelipaikoista, he haluavat nähdä pelaajat ikuisesti. Hankittua Paris Saint-Germain pelipaita voidaan varastoida useita kuukausia ja sitten käyttää uudelleen. Jos pelaaja uhraa väliaikaisen ottelun vuoksi, siitä tulee pysyvä katumus kaikille.

Antaako La Ligan keskeyttäminen näille maille muistutuksen siitä, että ne edelleen päättävät jatkaa ottelua taloudellisen hyödyn vuoksi. Ronaldinho sanoi kerran: jalkapallo itsessään on vain eräänlainen hauskaa, kun se kehittyi eräänlaiseksi kaupallistamiseksi, mutta alkuperäisellä onnellisuudella ja jalkapallo-merkityksellä ei ole merkitystä. Millainen ottelu tulee olemaan, kun peli alkaa taas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *