Kuinka Manchester City selviytyy kriisistä?

Pelaajien ura-aika on rajallinen, yleensä 35 vuoden jälkeen, he poistuvat hitaasti pelikentältä. Manchester City keskeytetään kahdeksi vuodenaikaksi Mestarien liigan aikana. Odottaako pelaajat kaksi vuotta? Tällä hetkellä Manchester City -pelaajat tekevät yhteistyötä keskenään melko hiljaisesti ja sijoittuvat toiseksi Premier League -sarjassa suorituskyvyn perusteella.

Mitä päätöksiä nämä pelaajat tekevät, Manchester City pelipaita tai heidän lopullinen valinta Manchester Cityn nykyisessä tilanteessa? Pep Guardiola sanoi: hän tulee seisomaan Manchester Cityn kanssa läpikäymään tämän vaikean kokeen. Ajattelevatko pelaajat samaa kuin valmentaja? Pelaajat, jotka ovat nuoruuden huipulla, ovat paras aika voittaa kunniaa. Ovatko he valmiita luopumaan kunnianhausta Manchester Citylle? Manchester Cityn on tarkoitus aloittaa kova aloitus, ja pelaajat päättävät jättää joukkueen omaan tulevaisuuteensa.

Jokaisella pelaajalla on oikeus valita pelatakseen pelipaidat jalkapallo, joten Manchester City ei ole uusinut joukkueen pelaajia tänä aikana. Monet joukkueet ovat tehneet paljon valmisteluja kesän rekrytointiin, eikä Manchester City ole ryhtynyt toimiin. Manchester City odottaa tilaisuutta tulla. Uskon, että kaikki odottavat lopullista tulosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *