Edison Cavani ei saanut uusintaa Pariisin Saint Germainista

Ranskalaiset lopettaa aikaisin, myös Paris Saint Germain -pelaajat avaavat virallisesti sopimuksen jatkamisen tai jättävät joukkueen toiminnan. Paris Saint Germain on ollut Mestarien liigan paras pelaaja tällä kaudella, joten muut seurat odottavat pelaajia. Kylian mbapp é pysyy vai ei, ei ole vielä päätetty ja onko hän edelleen nostalginen Paris Saint-Germain pelipaita‘n tuomalle kunnialle.

Pariisin Saint Germainin tunnetuin keskikenttäpelaaja, Edinson Cavani, on poissa sopimuksesta, ja joukkue ei ole tarjonnut uudistaa sopimustaan. Edinson Cavani voitti joukkueelle kuusi liiganvoittoa seitsemän vuoden aikana Pariisissa Saint Germainissa. Hänen suorituksensa on erittäin vakaa ja erinomainen, ja häntä pidetään yhtenä maailman parhaimmista jalkapallokeskuksen pelaajista.

Jos Pariisi Saint-Germain ei jatka poistumistaan ​​Edinson Cavanista, hän voi ottaa haltuunsa Atlético Madrid pelipaita. Atletico tarvitsee veteraani keskikenttäpelaajan, kuten Edinson Cavani, joka ansaitsee joukkueen luottamuksen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *