Real Madrid torjuu La Liga: n ja päättää pelin

La Liga piti viimeistellä ottelun etukäteen, kuten Ligue 1. Mutta Real Madrid, joka oli toisella kahdella pisteellä, hylkäsi tuloksen. Real Madridin mielestä tällä kaudella he ovat huomattavasti parempia kuin Barcelona ja pelaajilla on kyky voittaa liiga. Real Madrid ei halua menettää uudelleen Barcelonaan liigassa, heidän pelipaidat jalkapallo on voitettava titteli.

Kuukausi sitten Barcelonassa oli vakava lakkoilijoiden puute pelaajien vammojen seurauksena. Tuolloin, jos La Liga pelaa edelleen, Barcelona menettää ehdottomasti liigan tittelin tällä kaudella. Näiden vapaapäivien jälkeen Barcelona-pelaajat ovat toipuneet. Real Madrid ja Barcelona ovat aina olleet kilpailijoita, eikä kukaan halua luopua ennen loppua.

Vaikka Real Madrid ja Barcelona ovat sidoksissa tämän kauden puolivälissä, Real Madridin pelaajat uskovat silti voivansa voittaa Barcelonan. Nyt Real Madridista puuttuu Cristiano Ronaldo, ja on selvää, että Barcelona pelipaita on suosittu fanien keskuudessa. Barcelona luottaa nyt Lionel Messiin tukemaan kokonaisvoimaa. Yleisö ei tiedä, tapahtuuko muutoksia, kun peli käynnistetään uudelleen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *