Miksi Barcelona-paidat on suunniteltu siten, että niillä on kaksi puolta

Xavier Hern á ndezin äskettäinen kommentti Barcelonassa sai monet ihmiset ymmärtämään yhtäkkiä Barcelonan tilanteen. Barcelona on oikeastaan ​​hyvin pieni joukkue, jokainen ei voi menestyä liittyessään, sanoi Xavier Hern á ndez. Barcelona on kutsunut monia erinomaisia ​​pelaajia. He käyttävät mielellään Barcelona pelipaita -tapahtumaa liittyäkseen, mutta he eivät voi pelata parempaa tietoa.

Barcelona eroaa monista joukkueista. Näyttää siltä, ​​että se vaatii paitsi joukkuepelaajien yhteistyön myös kykyjen yhteistyön. Liverpoolin menestys riippuu joukkuepelaajien yhteistyöstä, mutta pelaajien on vaikea saada korkeinta kunniaa. Olipa Lionel Messi vai Ronaldinho, Barcelonan menestys riippuu heidän omista ponnisteluistaan.

Barcelonan jalkapallokuvio on melko ainutlaatuinen, aivan kuten La Ligan jalkapallo-tyyliä ei voida koskaan verrata Premier League -jalkapallon tyyliin. Valioliiga kiinnittää enemmän huomiota jalkapallon alkeellisimpaan yhtenäisyyteen, kun taas Espanjan liiga liittää enemmän huomiota strategian ja henkilökohtaisten kykyjen parantamiseen. Jalkapallo peliasut heijastaa joukkueen kulttuurijärjestelmää, ja Barcelonan tyyli on aina yhdistelmä molempia puolia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *