Kaikki toivovat, että N’Golo Kanté ilmestyy pian peliin

Muistatko, kuka käytti Chelsea nro 7 – jalkapallo peliasut? Hän on N’Golo Kanté, joka väittää olevansa “juoksemassa, ei väsynyt” ja jolla on erittäin vahva elinvoimaisuus. Valioliigan pelaajien koulutus on alkanut, mutta N’Golo Kanté ei esiintynyt harjoittelussa Chelsea pelipaita kanssa. Koska muutama kuukausi sitten N’Golo Kanté pyörtyi yhtäkkiä harjoituksen aikana, kukaan ei nähnyt häntä enää.

Chelsea luokitteli myös N’Golo Kantén myytäväksi pelaajaksi, loppujen lopuksi hänen sopimuksensa päättyy. Chelsea ilmoitti, että N’Golo Kanté ei välttämättä osallistu tämän kauden peliin ja joukkue on hyväksynyt hänen sairauslomansa. N’Golo Kanté on tehnyt hyvät suoritukset joukkueen puolustukselle uskomattoman nopeudella ja taidoilla.

N’Golo Kantén ulkonäöstä on tullut toinen selkäosan tyyli. Hän vakuutti yleisön, että korkeus ei ole ensimmäinen peruste selkäosan arvioimiseksi. Selän alaosan pelaajat ovat yleensä voimakkaita ja voimakkaita, ja N’Golo Kanté on suhteellisen lyhyt. Mutta hän käytti ketterää kokoa ja kykyään ajaa nopeasti, jotta vastustaja ei pystynyt sieppaamaan passiaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *