Valmentajan kyky on käyttää hyväkseen pelaajien etuja

1980-luvulla monet erinomaiset pelaajat ovat vaihtaneet pelipaidat jalkapallo tai päättäneet tulla varmuuspelaajiksi. He eivät ole enää joukkueen pääpelaajia. 00 jälkeen pelaajista on tullut uusia toiveita eri joukkueille. Bundesliiga-ottelun aikana Erling Braut Håland ja Jadon Sancho eivät suorittaneet yleisön odottamaa esitystä. Sen sijaan Bayer 04 Leverkusen -pelaaja Kai Havertz nousi yleisön painopisteeksi. Vuoden 2020 kilpailussa Kai Havertz osallistui 13 tavoitteen saavuttamiseen Bundesligassa, ja hänen 29-numeroinen Bayer 04 Leverkusen pelipaita myynti kasvoi nopeasti.

Bayer 04 Leverkusen voitti kolme peliä ja hävisi yhden pelin neljässä peräkkäisessä Bundesliga-pelissä. Suurin syy Kai Havertzin nopeaan etenemiseen tällä kertaa on, että valmentaja vaihtoi hänet uuteen asemaan. Aikaisemmin Kai Havertz oli eteenpäin suuntautuva pelaaja. Vaihtokauden aikana valmentaja harkitsi pelaajien välistä kykyä. Kai Havertzista tuli puolivälierissä keskusta, mutta hän ei odottanut kykyään pelata paremmin keskikenttäpelissä.

Valmentajan kyky on käyttää hyväkseen pelaajien vahvuuksia ja sitten strategiaa. Monet pelaajat tietävät etujaan, mutta valmentaja päättää heidän asemastaan. Jalkapallomaailmassa ei tällä hetkellä ole hyviä lakkoilijoita, ja lisäksi älykkäitä ja kykeneviä keskustapelaajia ei ole. Joten Kai havertz on varmasti yksi parhaimmista pelaajista Post-00-aikakaudella, jos hän voi tehdä keskustasta hienon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *