Timo Werner luopuu valitsemastaan odottaa Liverpoolin päätöstä

Premier League-välieräfinaalit eivät ole vielä alkaneet, ja Chelsea on jälleen valmistunut toisen kesän allekirjoittamissuunnitelmansa. Chelsea osti Timo Werner RasenBallsport Leipzig e: ltä. V. Joukkue maksoi 60 miljoonan peruutusmaksun. Hän allekirjoittaa Chelsean vuoteen 2025 saakka. Timo Werner oli aina halunnut pystyä käyttämään Liverpool pelipaita, mutta valitettavasti joukkueiden välillä ei päästy yksimielisyyteen.

Frank Lampardin Chelsean uudistuksen jälkeen pelaajakeskuksia voi tapahtua kesällä. Joukkue päätti uudistaa Olivier Giroudin, mutta jotkut pelaajat, joiden sopimus päättyi, eivät uusineet. Joten tänä kesänä sekä Willian että Pedro voivat ottaa Chelsea pelipaita pois ja lähteä, ja Chelsea myös aloittaa virallisesti uuden pelaajan kokoonpanon.

Timo Werner ei päättänyt odottaa Liverpoolin päätöstä tällä kertaa, vaan päätti arvostaa Chelseaa. Vaikka Liverpool on nyt Premier League -joukkueen paras joukkue, se on myös hyvä valinta, jos voit liittyä joukkueeseen, joka edistää omaa kasvuasi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *