Sergio Ramosista tulee Real Madridin armottomin pelaaja

Sergio Ramos on pelaaja, josta monet fanit eivät pidä. Hänen huono käyttäytyminen vahingoittaa aina pelaajien turvallisuutta. Vaikka Sergio Ramosilla ei ole paljon luonnetta ulkomaailmaan, hän on omistautunut Real Madridille. Vuodesta 2005 lähtien Sergio Ramos on käyttänyt Real Madrid pelipaita nro 4. Hän teki parhaansa joukkueelle, mutta lopulta hän ei silti onnistunut saamaan joukkueen ymmärrystä.

Sergio Ramos -sopimus vanhenee vuonna 2021, hän toivoo joukkueen tarjoavan kahden vuoden uusimissopimuksen. Valitettavasti joukkue ei ole halukas, he haluavat vain antaa Sergio Ramosille yhden vuoden jatkoa. Perustuen Sergio Ramosin tämän kauden esitykseen, hän voi pelata vielä 3–4 vuotta, mikä ei ole ongelma. Jos Sergio Ramos on 15 vuoden pitkäaikaisen tehokkuutensa ansiosta, ei sen arvoinen joukkueen yhden vuoden sopimus?

Sergio Ramos on aiemmin sanonut, että hän toivoo voivansa käyttää tätä valkoista pelipaidat jalkapallo, kunnes jää eläkkeelle. Sergio Ramos loukkasi liian monia muita Madridin kunniaksi. Hän pani kaikki voimansa joukkueeseen. Ulkomaailma on aina kutsunut Real Madridia “armottomimmaksi klubiksi”, ja Sergio Ramosista on tullut Real Madridin armottomin pelaaja. Jos edes Sergio Ramos ei voisi jäädä eläkkeelle Real Madridissa, se olisi naurettava tapahtuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *