Real Madrid ei anna vanhoille pelaajille hyvää kohtelua

Real Madrid teki uusintaehdot pelaajille, jotka jäivät edelliseen erään, ja joukkue ehdotti yhden vuoden sopimusta. Iän myötä vanhojen pelaajien vahvuus voi heikentyä, mutta joukkue ei päättänyt jättää heitä aikaisempien kunnianosoitustensa vuoksi. Vanhat pelaajat ovat panostaneet joukkueeseen paljon vaivaa. He eivät tiedä kuinka monta pelipaidat jalkapallo ja kengät ovat käyttäneet, mutta joukkue tekee lopultakin armottomia päätöksiä.

Sergio Ramos, Marcelo ja Luka Modric voittivat 16 mestaruutta, mukaan lukien 4 UEFA: n Mestarien liigan ja 4 World Club Cupin Real Madridille. He pelaavat Real Madrid pelipaita sydämellisesti, mutta joukkue on vaikea tarjota heille hyvää kohtelua. Ollessaan heidän sopimuksensa päättymässä, onko Real Madrid heidän viimeinen joukkue ennen eläkkeelle jäämistä?

Real Madridin kentällä pelaajan vahvuus on kaikki. Jos he eivät pysty seuraamaan joukkueen harjoittelua ja fyysistä kuntoa tai valitsevat toisen joukkueen, se pelaa mielellään. Vaikka he kaikki haluavat jäädä eläkkeelle Real Madridissa, valitettavasti joukkueen ei pitäisi sallia vahvoja pelaajia. Koska he eivät ehkä pysty saamaan joukkueen merkitystä oleskelunsa vuoksi, yleisö tuntee, että he voivat päättää poistua joukkueesta tänä kesänä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *