FC Bayern München -pelaajat kiittävät vilpittömästi Hans-Dieter Flickin ohjauksesta

Bundesliga 32. kierroksella FC Bayern München voitti SV Werder Bremenin 1-0 voittaakseen mestaruuden 2 kierrosta etukäteen. FC Bayern München voitti liigan tittelin 30. kertaa historiassa, ja pelaajat mielellään suutelivat pelipaidat jalkapallo onnitellakseen heitä. FC Bayern München -pelaajat kohtaavat mielellään auditorion. He haluavat jakaa iloisen tunnelman fanien kanssa tällä hetkellä, mutta valitettavasti he kääntyivät ympäri ja huomasivat, että auditoriossa ei ollut ketään.

Muistuttaessaan FC Bayern Münchenin heikkoa ennätyskautta alkuvuodesta, pelaajat kiittävät vilpittömästi valmentaja Hans-Dieter Flickiä hänen ohjauksestaan. Hans-Dieter Flick antaa pelaajille löytää sopivimman aseman, jotta heillä olisi tämän päivän loistava ennätys. Hans-Dieter Flick inspiroi pelaajien taisteluhenkeä antaen heidän ymmärtää, että jalkapalloilun todellinen voima tulee kaikkien yhteistyöstä ja ponnisteluista.

Monet saksalaiset pitävät Bayern München pelipaita, jotka ihailevat FC Bayern Münchenin jalkapallohenkeä vielä enemmän. Joten Saksassa FC Bayern Münchenistä on tullut kulttuurinen henki. Monien lasten halu on liittyä FC Bayern Münchenin nuorisokoulutukseen, koska historiallisen FC Bayern Münchenin nuorten koulutuksen pelaajat pelaavat aina joukkueen puolesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *