La Liga mestarista tulee Lionel Messin viimeinen toivo

La Ligassa kilpailu Barcelonan ja Real Madridin välillä kiristyy. Jalkapallokerho Basel 1893 mursi Barcelonan kolmen pelin voittoputken, ja joukkue veti lopulta 0-0. Real Madrid ja Barcelona ovat selvästi menettäneet voimansa tällä kaudella ja häviävät usein muille joukkueille. Mutta La Ligassa he ovat tehokkain edustajajoukkue, ja heidän pelipaidat jalkapallo ovat suosituimpia faneille.

Real Madrid ja Barcelona, ​​joilla on hyvin vähän eroja, jokainen jäljellä oleva peli on ratkaisevan tärkeä. Joten nähtyään joukkueen arvonnan, Lionel Messi näytti erittäin vihaisena. Lionel Messi on pelannut Barcelona pelipaita niin monta vuotta, nuorten pelaajasta nykyiseen kapteenin asemaan. Lionel Messi ymmärtää vastuunsa. Vaikka hän ei voi johtaa joukkuetta enemmän kunnianosoituksiin, hänen on ainakin säilytettävä La Liga -ottelu.

La Liga on Lionel Messin viimeinen toivo, joten hänen on taisteltava takaisin epäröimättä. Espanjalainen Kings Cup Barcelona on eliminoitu, ja mahdollisuus voittaa Mestarien liigan on vielä pienempi, joten Lionel Messin suurin toivo on voittaa La Liga -mestaruus. Lionel Messi ei halua joukkueen voittavan mitään tittelit, joten hän tuntuu syyllisyydestä kapteenin hihassa annettujen lupausten ottamisesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *