Vain vahvat pelaajat voivat suosia enemmän joukkueita

Yleisö näki Leroy Sanén jälleen kilpailussa, mutta valitettavasti hänellä ei ollut nuoruuden elinvoimaa. Nyt Leroy Sanén ja Pep Guardiolan välinen suhde ei ole niin intiimi, ja mentorin ja oppisopimuslapsen kiitollisuus muuttui siirron vuoksi. Leroy Sané on edelleen innokas käyttämään Bayern München pelipaita, mutta nyt Bayern Munich ei välitä olemassaolostaan ​​ollenkaan.

Pep Guardiola arvostaa Leroy Sanén kykyjä ja kykyjä, joten kun Bayern München tarjosi ostaa Leroy Sanén halvalla hinnalla, hän oli erittäin vihainen. Pep Guardiola on erittäin hyvä Leroy Sanéssa. Hän ei halua, että Leroy Sané saa joukkueen, joka ei välitä hänestä ollenkaan. Kun Bayern München ehdotti edullista hankintaa, Pep Guardiola piti Leroy Sanén poistuvan joukkueesta vapaasti.

Leroy Sané on aivan kuin Pep Guardiolan kouluttama lapsi, mutta hän ei ymmärrä valmentajan aikomuksia. Jos Leroy Sané on edelleen halukas pelaamaan Manchester City pelipaita, se ei petä valmentajaa. Leroy Sané ei halunnut pysyä Manchester Cityssä, mutta Pep Guardiola oli silti valmis antamaan hänelle mahdollisuuden pelata. Vain vahvat pelaajat voivat suosia enemmän joukkueita. Leroy Sané haluaa liittyä unelmajoukkueeseen, hänen on pelattava henkeä osoittaakseen erinomaisen ennätyksen Manchester Cityssä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *