Marcos Llorente lähti Real Madridista parempaan mahdollisuuteen pelata

La Liga -uorituksen alussa Atlético de Madridin tyyli on muuttunut paljon. Atlético de Madrid, jolla oli aiemmin matala hallussapitoaste, on viimeisissä peleissä saavuttanut 70,6%. Katseltuaan Atlético de Madridin nykyistä peliä, yleisö näytti näkevän Barcelonan aikaisemman jalkapallotyylin. Atlético de Madrid sai neljä suoraa voittoa, ja joukkue sijoittui kolmanneksi peräkkäin.

Atlético de Madrid näissä peleissä yleisö näki erityisen erinomaisen pelaajan Marcos Llorenten. Marcos Llorente oli alun perin pelaaja, joka pelasi Real Madridia koko sydämestään, mutta valmentaja ei valitettavasti arvostellut häntä. Jonkin ideologisen kamppailun jälkeen Marcos Llorente päätti ottaa pois rakkaan Real Madrid pelipaita ja päättää liittyä uuteen joukkueeseen. Vaikka Atlético de Madrid ei onnistunut vertaamaan Real Madridiin, Marcos Llorente tiesi, että vain kentällä pelaaminen oli todellinen onnellisuus ja jalkapallo, joka hänellä oli.

Marcos Llorente ei ole häiriintynyt kuuluisuuden ja onnen vuoksi. Vaikka perheen kaikki kolme sukupolvea ovat pelanneet Real Madridissa, hän ymmärtää tarkalleen mitä tarvitsee. Vuonna 2019 Marcos Llorente lähti Real Madridista huolimatta perheensä vastustuksesta, ja hän oli erittäin onnellinen siitä, että pystyi käyttämään Atlético Madrid pelipaita. Mikään hyvä pelaaja ei halua ottaa penkki-asemaa, he mieluummin valitsevat muut joukkueet. Koska vain pelaamalla pelikentällä, pelaajat voivat todella tuntea jalkapallon viehätysvoiman ja tuoda heille henkistä onnea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *