FC Bayern München viljelee jalkapallohenkeä pelaajien sydämessä

Bundesliigan viimeisellä kierroksella FC Bayern München voitti VfL Wolfsburgin 4-0. FC Bayern München on voittanut jokaisen pelin Bundesligan perustamisen jälkeen. Joko tämän vuoden joukkue vai pelaaja, FC Bayern München on saavuttanut erittäin hyvän ennätyksen. FC Bayern Münchenillä on nyt finaali Leverkusenia vastaan. Pelin jälkeen joukkue lähtee kaikki UEFA: n Mestarien liigaan.

Robert Lewandowski pelasi uransa huipulla tällä kaudella. Hän teki 34 maalia liigassa ja tuli Bundesligan kauden parhaaksi pelaajaksi. Thomas Müller teki 21 apua Bundesligassa, joten hänestä tuli yksi Bundesligan historiallisista henkilöistä. FC Bayern Münchenin uusi pelaaja, 20-vuotias Mickaël Cuisance, teki ensimmäisen liiga-maalin, jonka avulla yleisö voi kokea täydellisen perinnön pelaajien välillä.

FC Bayern München on ainoa joukkue tällä kaudella, joka ei ole taantunut takaisin voimakkaiden pelaajien lähdön takia. Yleisöt, jotka ymmärtävät FC Bayern Münchenin historian, tietävät, että joukkueella on erittäin hyvä hallintojärjestelmä pelaajille. Joten kun monet pelaajat käyttävät Bayern München pelipaita, he pysyvät joukkueessa eläkkeelle asti. Jotkut pelaajat lähtivät, koska heidän mielestään vahvuus ei ollut pysynyt joukkueen tahdissa, ja he päättivät lähteä vapaasti liittymään muihin joukkueisiin. Pelaajat, jotka ovat liittyneet FC Bayern Müncheniin, vaikka he vaihtaisivat pelipaidat jalkapallo, mutta jalkapallon laatu ja henki eivät muutu koskaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *