Leroy Sané liittyi lopulta FC Bayern Müncheniin yli vuoden odotuksen jälkeen

Leroy Sané otti lopulta Manchester City pelipaita ja lähti. Hän kiitti joukkuetta hyvästä ajastaan ​​viimeisen neljän vuoden aikana. Yli vuoden taistelun jälkeen Pep Guardiola kunnioitti Leroy Sanén valintaa. Pep Guardiola toivoo Leroy Sanén jäävän Manchester Cityyn. Hän antoi Leroy Sanélle paljon mahdollisuuksia rakastua joukkueeseen, mutta päätti valita FC Bayern Münchenin.

Manchester City arvostaa Leroy Sanéa niin paljon, miksi hän haluaa silti taistella Bayern München pelipaita puolesta. Muutaman viime vuoden aikana monet erinomaiset pelaajat ovat poistuneet joukkueestaan ​​ja liittyneet lopulta muihin joukkueisiin ilman pelaamista. FC Bayern München ajatteli viime vuonna, että Arjen Robbenin ja Franck Ribéryn poistuminen vaikuttaisi joukkueen yleiseen suorituskykyyn, joten he tarvitsivat Leroy Sanén liittymään tuolloin. Yli vuoden muutoksen jälkeen FC Bayern München havaitsi, että joukkue on nyt täysin palautettu vahvimpaan tilaansa.

FC Bayern München ei oikeastaan ​​tarvitse Leroy Sanéä liittymiseen, joten vain puolet aiemmasta siirtomaksusta vaaditaan ostamiseen. Yleisö ei ollut optimistinen siitä, että Leroy Sané liittyi FC Bayern Müncheniin, ja pelkäsi vielä enemmän, että hänestä tulee seuraava Philippe Coutinho Correia. Se mitä FC Bayern München tarkoitti Leroy Sanélle, sai hänet epätoivoisesti osallistumaan joukkueeseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *