Maurizio Sarri vie Juventuksen pahimpaan tilaansa

Juventus 2-4 -tappio AC MILANille sai yleisön näkemään Maurizio Sarrin epäonnistunut strategia uudestaan. Tällä kaudella AC MILAN on merkittävästi lisännyt voimaansa Zlatan Ibrahimovićin lisäämisen seurauksena. Zlatan Ibrahimović on pelaaja, jolla on intohimo jalkapalloon. Hän tuo aina enemmän positiivista energiaa joukkuetovereilleen. Sen jälkeen kun Zlatan Ibrahimović pukeutui AC Milan pelipaita, joukkue on palauttanut aikaisemman taisteluhenkensä ja intohimonsa.

Juventus on voittanut kahdeksan peräkkäin, mutta taistelu hävisi AC MILANille. Ilman Paulo Dybalan peliä Juventus tunsi aina olevan jotain puuttuvaa. Pelkästään CRISTIANORONALDO: n voimalla joukkue ei voi muuttaa lopputulosta. Maurizio Sarri korvasi keskikenttäpelaajan uudella pelaajalla viime hetkellä. Yleisö valitti vakavasti hänen tilalleen.

CRISTIANORONALDO ei luopunut mahdollisuudesta voittaa viimeisen pelin viimeisen minuutin aikana, mutta valmentaja valitsi kompromissin viimeisen kymmenen minuutin aikana. Monet kannattajat katsovat, että Maurizio Sarri ei ole syytä valmentaa Juventus pelipaita. Hän vie joukkueen suoraan pahimpaan tilaan. Valmentaja on joukkueen sielu, väärä valinta edustaa myös joukkueen epäonnistumista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *