Manchester Cityn aloittelijan Phil Fodenin upea esitys

Premier League aloitti pelin, ja Manchester Cityn yllättävin pelaaja oli Phil Foden. Phil Foden on parantunut siitä lähtien, kun hän käytti Manchester City pelipaita. Phil Foden seuraa Pep Guardiolan koulutusta kapteeni David Silvan tilalle. David Silvan sopimus vanhenee kauden lopussa. Hän päätti vaihtaa pelipaidat jalkapallo löytääkseen uuden joukkueen.

Phil Foden on tehnyt neljä maalia uudelleen ottelun jälkeen, Pep Guardiola yritti antaa hänen osallistua pelikokemukseen. Phil Foden kasvoi nopeasti joukkuetovereidensa avulla. Pelaajat, jotka Pep Guardiola on kehittänyt yhdessä kädessä, eivät ole liian huonoja. Phil Foden on erittäin kiitollinen niille, jotka ovat auttaneet. David Silva on aina ollut Phil Fodenin idoli, ja hän on halukas korvaamaan David Silvan kunniavelvollisuuden suojella Manchester Cityä.

Manchester City on nyt kokenut vaikean ajanjakson. Kun Mestarien liiga on keskeytetty, pelaajat vaihtavat paljon. Pep Guardiola loi nykyisen kunnian Manchester Citylle. Hän on halukas pysymään Manchester Cityssä, mutta pelaajan aikaraja on rajoitettu. Katsojat odottivat Mestarien liigan lopullista päätöstä Manchester Cityä vastaan. He toivoivat, että joukkue voisi jatkaa peliä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *