Olivier Giroudista tulee erilainen kynnyksellä Chelsea

Valioliigan 36. kierroksella Chelsea voitti Norwich Cityn 1-0 varmistaakseen kolmannen sijan Premier League -sarjassa. Jokainen Valioliigan joukkue on erittäin vahva, ja joukkueiden, jotka voivat päästä Valioliigaan, ei tulisi aliarvioida voimaansa. Olivier Giroud teki otsakkeen tällä kertaa auttaakseen joukkuetta voittamaan tärkeän pelin.

Chelsea päätti uudistaa Olivier Giroudin tänä vuonna. Se on hyvä valinta. Vaikka hän on vanhempi, hänellä on paljon kokemusta, jota nuoret pelaajat eivät pysty vastaamaan. Olivier Giroud voi taistella Chelsea pelipaita pelipalasta vielä yhden vuoden, hän on erittäin onnellinen. Joukkueen luottamus jokaiseen pelaajaan vahvistaa pelaajan sisäistä vahvuutta. Vain joukkue, joka uskoo kykyihinsä, voi pelata omat etunsa varmemmin.

Julkinen mielipide takaa näkymättömän monia hyviä pelaajia. Kun pelaajan sydämeen kohdistuva luottamus on kyseenalaistettu ja tuhottu, he häiriintyvät, kun kyse on pelipaidat jalkapallo oikeasta vai väärin. Kaikkien sydän ei ole tarpeeksi vahva, joten käsittele pelaajien etenemistä ja taantumista järkevästi. Koska kaikkien on tiedettävä selvästi, että jokainen haluaa olla vahvin henkilö, ei heikoin pelaaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *