Lionel Messi ei ole pystynyt palauttamaan Barcelonan tilannetta

Lionel Messi ei voi pelastaa Barcelonan lopputulosta millään tavoin. 1-2-pallopelissä joukkueen kotivoitto ennätys murtuu. Lionel Messi tuntui kasvottomalta ja kohtasi joukkuetovereidensa odotuksia. Hän veti pelipaidat jalkapallo peittämään kyyneleet ja hikoilun hänen kasvonsa. Lionel Messi yritti uudestaan ​​ja uudestaan ​​voittaa joukkueelle voittamattoman lopun, mutta valitettavasti yhden ihmisen voima ei riittänyt vastustajan vastustamiseen.

Lionel Messi yritti tässä pelissä yli 6 maalia. Joukkueen hallussapitoaste oli peräti 79,7%, mutta lopulta hän hävisi vastustajalleen. Valmentajan vaihdosta lähtien Barcelonassa joukkueen hallussapitoaste on noussut, mutta pisteytysten tiedot ovat yhä vähemmän. Joukkueella, jolla ei ole tiettyä voimaa, hallussapito kuluttaa vain pelaajan fyysistä kuntoa. Pelissä saatiin lopullinen tulos, joten yleisö ajatteli, että Barcelonan valmentaja käytti hyvin väärää strategiaa.

Nyt Barcelona ei ole sama pelaaja kuin Josep Guardiola, joten ajatus siitä, että valmentaja Enrique Setién Solar haluaa matkia, on liian naiivi. Barcelona pelipaita ei ole kunniatasoa tällä kaudella, ja Lionel Messi ei ole voittanut yhtään mestaruuden peliä. Yleisö katsoi Lionel Messin pään alas ja käveli pois Camp Nou -sivulta. He kokivat, että ajat muuttuvat jatkuvasti. Lionel Messi on tehnyt erittäin hyvää työtä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *