Zlatan Ibrahimović sytyttää jalkapallo-intohimon Associazione Calcio Milan -pelaajien sydämessä

Jotkut pelaajat ovat vanhempia, kypsempiä ja vakaita. Hän on Zlatan Ibrahimović, joka pelasi AC Milan pelipaita. Sarjan A uusinnan jälkeen Associazione Calcio Milan on pysynyt voittamatta 8 peräkkäistä kierrosta, ja joukkue on esiintynyt melko johdonmukaisesti ja hyvin. On kulunut melkein vuosi siitä, kun Zlatan Ibrahimović liittyi Associazione Calcio Milanoon. Joukkueessa on tapahtunut suuria muutoksia ja pelaajien intohimo peliin on vallannut uudestaan.

Serie A: n 35. kierroksella Associazione Calcio Milan voitti yhdysvaltalaisen Sassuolo Calcio 2-1. Zlatan Ibrahimović teki joukkueelle 2 maalia. Hänen upea esiintymisensä sai monet katsojat muistamaan nro 21 pelipaidat jalkapallo. Zlatan Ibrahimović on tänä vuonna 38-vuotias, ja hänen intohimonsa jalkapalloon tartuttaa edelleen monia katsojia. Zlatan Ibrahimović pelaa jokaista peliä enemmän kuin jalkapalloa. Hän tutki väsymättä jalkapallon kaikkia mysteerejä.

Tässä pelissä molemmat osapuolet taistelevat pelin voitosta. Kahden joukkueen tilastot ovat kaikilta osiltaan samanlaiset, mutta Associazione Calcio Milan -pelaajat osoittavat päättäväisyyttä voittaa enemmän vauhtia. Pelin viimeisinä minuutteina Associazione Calcio Milan -pelaajat yrittivät edelleen saada mahdollisuuden maaliin. Valitettavasti yhdysvaltalainen Sassuolo Calcio-maalivahti vastusti vastustajan maalia kovasti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *