Arsenal F.C. voittaa FA Cupin haluamallaan tavalla

Vuoden 2019-20 England FA Cup -finaalissa Chelsea hävisi 1-2 Arsenalille. Arsenal F.C. voitti FA-Cupin 14. kertaa, ja joukkue päsi myös seuraavalle kaudelle Europa League -sarjaan. Frank Lampard jäi valmennusuransa ensimmäisestä palkinnosta, ja hän jatkaa pyrkimyksiään muihin kunnianosoituksiin Chelsea pelipaita puolesta.

Arsenal F.C. ei ole pystynyt pääsemään Mestarien liigaan, joten joukkueen on taisteltava oikeudesta osallistua Europa-liigaan. Tämän voimakkaan paineen alla Pierre-Emerick Aubameyang johti joukkueen voittamaan kaksi maalia. Arsenal F.C. pelaajat nousivat ylös tässä pelissä 11 laukauksella ja 14 vapaapotkulla. Chelsean maalivahdin suurin heikkous on, että pitkiä laukauksia on vaikea siepata. Chelsea epäonnistui edelleen Arsenal F.C.n monien voimakkaiden hyökkäysten edessä.

Pelin jälkeen Arsenal F.C. pelaajat halasivat onnellisina toisiaan. Heille ei ollut helppoa tällä kaudella. Tämä on ensimmäinen kerta, kun valmentaja Mikel Arteta voitti mestaruuden kunniamerkin Arsenal pelipaita. Hän on erittäin iloinen nähdessään joukkueen hitaasti siirtymässä uuteen ylämäkeen. Arsenal F.C. on vielä yksi ottelu Liverpoolin kanssa. Voiko joukkue voittaa Community Shield -finaalin uudelleen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *