Arsenal F.C. ei ole paljon aikaa mahdollisille nuorisopelaajille

Vaikka Arsenal voitti FA Cupin, joukkue kohtaa edelleen lomautussuunnitelmia riittämättömillä varoilla. Pierre-Emerick Aubameyang jatkaa pelaamista Arsenal pelipaita erinomaisen suorituksensa vuoksi. Monet tiedotusvälineet arvasivat kesällä, että joukkue myy Pierre-Emerick Aubameyangin vastineeksi paljon rahaa. Arsenalin ja Chelsea FA Cupin ratkaisevan ottelun jälkeen yleisö uskoi joukkueen jatkavan Pierre-Emerick Aubameyangin poistumista.

Klubin toiminnan rahoittamiseksi Arsenal ilmoitti, että se irtisanoo 55 työntekijää. Pelaajien kannalta joukkue myy nuoria ja kykeneviä pelaajia saadakseen lisää varoja. 22-vuotias Ainsley Maitland-Niles on useiden roolien pelaaja Arsenalin nuorisokoulutuksessa. Valmentajan Mikel Arteta -harjoituksen jälkeen hänen suorituksestaan ​​on tullut entistä vakaampaa. Valitettavasti Arsenalilla ei ole paljon aikaa näille potentiaalisille pelaajille, ja joukkueen on käytettävä heitä vaihtamaan lisää varoja.

Vanhojen pelaajien paineessa uudistua ja siirtää joitakin nuoria pelaajia piti ottaa pelipaidat jalkapallo pois ja päättää poistua joukkueesta. Arsenalista on tullut sellainen tilanne, johon monet ihmiset eivät voi ajatella. Jopa pelaajat, jotka tulevat joukkueen nuorisokoulutuksesta, kohtaavat myyntiä. 2020 on Arsenalille vaikea aika, ja fanit uskovat, että joukkue nousee taas pystyyn tämän vaikean ajan jälkeen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *