Willian on kiitollinen siitä, että hän sai Chelsean kutsun liittyä meihin

Chelsea hävisi 1-4 Münchenin Bayernille lopettaakseen kauden kaikki aikataulut. Ajatteltuaan sitä kuukauden ajan, Willian ilmoitti virallisesti poistuvansa Chelseasta vapaasti. Willian kiitti faneja tuesta ja rakkaudesta. Siitä hetkestä lähtien, kun hän oli asettanut Chelsea pelipaita, hän on parantunut. Vaikka Willian päätti ottaa pois nro 10 pelipaidat jalkapallo ja lähteä tällä hetkellä, hän muistaa aina tämän upean muiston bluesista.

Willian ilmoitti poistuvansa Chelseasta syntymäpäivänä ja toivoo joukkueen saavuttavan parempia tuloksia tulevaisuudessa. Willian on pelannut Chelseassa seitsemän vuodenaikaa. Laittelijana hän on tehnyt 234 ottelua joukkueelle, hän on saanut 37 maalia ja 33 avusta. Willian on täydellinen esimerkki bluesista, joka yhdessä joukkuetovereidensa kanssa oli todistamassa upeaa hetkeä, kun joukkue voitti Premier League kahdesti.

Kun pelaaja jättää kiitoksen joukkueen viljelystä, se on joukkueen suurin menestys. Willian ei päässyt sopimukseen Chelsean kanssa, ja molemmat osapuolet päättivät toivottaa toisilleen parempaa kehitystä. Joka tapauksessa Willian on erittäin onnekas saaneen kutsun Chelsealta, josta hän on saanut jotain välttämätöntä elämässään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *