Atlético de Madridista on tullut suurin kuuma aihe Mestarien liigassa tällä kaudella

Atlético de Madridin tappiosta Liverpooliin on tullut tärkeä aihe Mestarien liigassa. Nyt Atlético de Madridin tappio RasenBallsport Leipzig e: lle. V. on jälleen tullut kuuma aihe yleisölle. Atlético de Madrid on Mestarien liigan mielenkiintoisin joukkue tällä kaudella, ja heidän valmentajansa Diego Simeone ei silti onnistunut voittamaan Mestarien liigan. Pelin 88. minuutilla Atlético de Madrid hävisi todella pallon, jonka vastustaja ohjasi verkkoon, joten joskus joukkueen onni on myös tärkeä osa.

Pelin jälkeen Diego Simeone halasi päätään ja ajatteli jotain. Hän osoitti erittäin vakuuttavaa asennetta. Diego Simeonea ei sovi siitä, että joukkue ei pääse eteenpäin seuraavalle kierrokselle. Hän todella haluaa pelaajien nostavan Mestarien liigan Cupin Atlético Madrid pelipaita. Liian monet joukkueet rikkovat edelleen Atlético de Madridin, joka on aina kiinnittänyt huomiota puolustamiseen. Aikooko Diego Simeone tehdä uuden strategian?

Mestarien liigan puolivälierissä molemmat joukkueet peruutettiin viimeisen minuutin aikana. Barcelona ja Münchenin Bayern alkavat aloittaa, mitkä heidän pelipaidat jalkapallo ​​etenevät välierässä? Mitä muutoksia tapahtuu neljän viimeisen pelin aikana, ja onko lopullinen mestari yleisön ennustamana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *