Manchester Cityn tappio aiheutti pelaajille paljon vahinkoa

Manchester City jätti Mestarien liigan pelin valitettavasti. Kevin De Bruyne antoi joukkueen ainoan maalin. Katsojat seurasivat, kuinka Kevin De Bruyne poistui kentältä vihaisesti, mietin, oliko hän edelleen halukas taistelemaan Manchester City pelipaita puolesta, joukkue todella petti häntä. Kevin De Bruyne on erinomainen keskikenttäpelaaja. Hän teki 16 maalia ja antoi 22 apua Manchester Citylle tällä kaudella. Hän jopa ylitti erinomaisten eteenpäin suuntautuvien lukujen.

Tämän kauden Mestarien liigan peli saa todella monet katsojat tuntemaan itsensä uskomattomaksi. Lyon voitti Juventuksen ja Manchester Cityn, Leipzig pääsi Mestarien liigan välierissä. Manchester Cityn poistuminen oli sääli monille katsojille. Valmentaja Pep Guardiolan ei pitäisi muuttaa strategiaansa ja aliarvioida Lyonin voimaa. Mitä tapahtuu Pep Guardiolan epäonnistumiselle tässä pelissä? Voiko hänet erottaa joukkue kuten valmentajat Juventus ja Barcelona.

Pelin jälkeen David Silva jätti virallisesti jäähyväiset Manchester Cityyn. Tämä oli viimeinen kerta, kun hän käytti nro 21 pelipaidat jalkapallo. David Silvan kymmenvuotisen urajoukkueen seurassa hän ei silti onnistunut voittamaan Mestarien liigan Manchester Citylle. Raheem Sterling polvistui surussa maahan ja itki katkerasti. Hänen vakavat virheensa johtivat joukkueen epäonnistumiseen. Aika ei voi mennä taaksepäin, Pep Guardiola myös polvistui väärästä strategiastaan ​​tuijottaen hämärään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *