Paris Saint-Germain päättyy epäonnistumiseen uuden kauden ensimmäisessä ottelussa

Vuonna 2020 Paris Saint-Germain murtautui Mestarien liigan finaaliin ja lopulta läpäisi joukkueen historian ja voitti toisen sijan. Ligue 1 -sarja on alkanut ja Paris Saint-Germain hävisi Lensille 0-1 ensimmäisessä ottelussa. Kolme peräkkäistä vuotta Ligue 1 -mestaruuden voittanut Paris Saint-Germain päättyi epäonnistumiseen seitsemän tärkeimmän pelaajan puuttuessa. Onko vuosi 2020 siunaus vai kirous Paris Saint-Germainille? Joukkueen on aina kohdattava se rohkeasti.

Nykyinen Neymar da Silva Santos on innokas pukeutumaan pelipaidat jalkapallo osallistumaan kilpailuun, mutta valitettavasti asiat eivät ole niin kuin hän odotti. Paris Saint-Germain on vahvistanut, että 7 ihmistä joukkueessa on saanut tartunnan uudella kruunuviruksella, mikä on tuonut joukkueelle suuren kriisin. Tänä vuonna Ligue 1 on jo pitkään ehdottanut liigan lopettamista ja kieltämällä pelaajia kokoontumasta harjoitteluun. On sääli, että Mestarien liigan pelin jälkeen pelaajat unohtivat mielellään hetkeksi itsekurin asenteen, joka johti joukkueen nykytilanteeseen.

Neymar da Silva Santos, Kylian Mbappé ja Ángel Di María eivät voi enää pelata Paris Saint-Germain pelipaita. He voivat katsella joukkuetovereiden ja vastustajien välistä ottelua vain televisiosta. Neymar da Silva Santosin jalkapallo-elämä on todella kurja. Tämä on monien fanien nykyinen arvio. Entinen Neymar da Silva Santos oli energinen ja energinen, mutta valitettavasti hän ei ollut kovin kypsä ja vakaa. Nyt Neymar da Silva Santos on kypsä ja vakaa, mutta kohtelee aina huonoja tapahtumia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *